4.1.14

Overig - Decoratie materiaal

Ik ben opzoek gegaan naar decoratie materiaal. Dit is gelukkig bij mij thuis niet geheel moeilijk aangezien wij een zolder vol hebben staan. Mijn moeder heeft voor haar drukke leventje in de zorg ook een tijdje een eigen bedrijf gehad waarin ze decoreerde bij de Rabobank, mensen thuis etc. Nu staat al dit dure spul al vijf jaar te verstoffen boven en met pijn in haar hart doet ze nu alles naar de kringloop of word het vernietigd a.k.a. mijn vriend verbrand het. (Er stond dus aan duizenden euro's boven, en dat doet ze nu allemaal weg!).
Nu ben ik er weer tussen gaan snuffelen en helaas voor de laatste keer. Ik ben wat leuke dingen voor mijn uitzet tegen gekomen maar ook voor mijn blog om leuke foto's mee te maken.

3.1.14

Review - Maybeline Forever Strong Cloudy Grey

Net zoals iedereen ben ik giga nagellak verslaafd en overal waar ik nagellak tegen kom kan ik het meestal niet laten om een nieuw kleurtje mee te nemen.
De afgelopen drie weken heb ik dus niks gelakt omdat ik graag mijn winter wonderland acryl nagels wou showen met de feestdagen, nu die voorbij zijn kan ik eindelijk mijn nagels weer een lakje verf geven.
Begrijp mij niet verkeerd ik ben ook verslaafd aan mijn acryl nagels zetten maar zodra dit er een week op zit gaat het nagellak syndroom bij mij kriebelen.

2.1.14

Review - Sleek i-divine au naturel palette

Vandaag een beauty review, wat mijn blog moet toch wat meer ondernemender worden qua de beauty en mode aangezien het wel erg veel over mij gaat, niet erg want dan hebben jullie mij mooi leren kennen.

1.1.14

Persoonlijk - Goede voornemens of doelen?

Goede voornemens of goede doelen dit jaar?
Ik las al bij een aantal andere bloggers wat zij aankomend jaar willen bereiken of willen volhouden.
Zelf ben ik er nog niet over uit wat het beste is om te kiezen want voornemens en doelen zijn twee totaal verschillende dingen. Daarom hier per categorie een aantal dingen die ik wil bereiken en wil volhouden.

31.12.13

Persoonlijk - Mijn 2013, niet echt mijn jaar.

2013 een vol en moeilijk jaar.

Ik wil dan ook even melden dat gister avond helaas mijn lieve buurvrouw die ik zo'n beetje mijn hele leven al ken, ons verlaten heeft. Rust zacht lieve vrouw.

Hier en daar wel een beetje vaag wat getypt maar dit was het jaar dat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan. Begrijp mij niet verkeerd ik ben er eigenlijk wel blij mee. Het is goed en klaar zo.
Daardoor was het niet minder zwaar en was het dan ook een enorme emotionele rollercoaster.

Begin van het jaar werd broeders alweer 20 en nog even en dan is hij officieel volwassen (qua leeftijd gezien dan) dan bedenk me elke keer dat de tijd zo snel gaat!

Ook was het een koud begin en echt een harde, strenge en lange winter, die nu trouwens ver te zoeken is!
Hoe kouder de winter werd hoe minder ik deed met mijn paardjes en ik besloot ook dit jaar om mijn shetlander van een vol pensioen te gaan laten genieten. Ik hoopte ook vorig jaar dat ik volop met mijn haflinger kon gaan genieten van buitenritten en trainingen om klaar te stomen voor wedstrijden. Helaas liep dit anders, ten eerste had ik een masseuse langs laten komen om hem te controleren vanwege dat hij rechtsom raar liep. Viel uit eindelijk reuze mee en zat echter haast niet vast in zijn lijf, enige punt was wel dat het zadel niet goed lag. Zadels kosten dan ook veel geld en aangezien ik mijn paarden steeds meer zelf ging betalen en na de zomer er geen bijbaantje bij kon hebben en omdat, een rijbewijs ook wel interessant was is het er niet van gekomen. Op zich helemaal niet erg, hij is nog jong en haflingers zijn laat bloeiers.
Ten tweede hij word echt steeds meer hengst, dus echt op buitenrit kan ik niet meer. Het werd zelfs zo erg en gevaarlijk dat ik er een beetje bang van werd ( en ik word dus echt niet gauw bang van een paard en al helemaal niet als ik heb al vanaf jongs af aan heb en hem door en door ken), ik herkende hem eigenlijk niet terug en besloot ik dat hij begin 2014 gecastreerd word, de plannen zijn er al het moet alleen even gaan sneeuwen en vriezen :).
De afgelopen maanden heb ik al helemaal niet veel met ze kunnen doen door mijn stage maar 2014 word mijn paarden jaar!

Qua gezondheid gaat het nu beter. Ik ben een zeer gevoelig persoon zal ik maar zeggen, ik trek onbewust dingen aan. Ook zeer stress gevoelig. De stress gaat zitten in mijn spieren (nek, schouders, rug) maar ook in mijn buik, alles gaat naar mijn buik haha. Ook als ik iets spannend vind krijg ik gewoon buikpijn.
Erg lang verhaal in ieder geval. No worry's het werd op een gegeven moment te veel (ik was gewoon te vaak ziek) en heb bloed laten prikken en laten nakijken op bepaalde dingen.
Ook ga ik sinds kort naar voetreflex. Zij masseert in principe mijn voeten. Alles in je voeten hebben namelijk een directe connectie met organen maar vooral je benen, rug, schouders etc.
Alles komt nu goed los bij mij en het bevalt mij echt heel erg!

Door alle jaren van stress thuis werd ik een beetje een depressief persoon en had eigenlijk ook nergens zin meer in. Dit is de afgelopen maanden dan ook echt verergerd, maar nu ik dus bij voetreflex zit gaat het zoveel beter. Ik word weer de oude zo langzamer hand. Ik krijg steeds meer energie en word weer de drukke stuiterbal die ik altijd was. Ook in mijn relatie gaat weer positief de goede kant op. Dit stond namelijk op een zeer dunne balanceer paal en was ook niet leuk meer.

Ik ben mij nu dus aan het bedenken wat de positieve punten van dit jaar waren. Ik moet zeggen dat dit erg lastig is naast dat ik zelf de goede kant op ga.
Wel dat ik en mijn vriend in april een jaar samen waren en we het nog steeds volhouden met elkaar.
Hij heeft ook zo zijn problemen van vroeger en hij vind het soms lastig om mij te steunen, maar ik zou niet weten wat ik zonder hem moest in deze tijden. Hij sleept mij er toch gewoon door heen! Daar ben ik hem dan ook heel erg dankbaar voor!

Ach, al met al kan ik zeggen dat het een hectisch jaar was en dat ik nu blij ben met de mensen die ik om mij heen heb, dat mijn moeder zich zo sterk en groot houd en ons niet voor liegt, mijn vader komt er wel daar ben ik zeker van en ik, ik red mij wel! Ik kijk nu alleen nog maar vooruit en ik zie wel wat er komt!

Ik wens jullie heel veel geluk en blijdschap toe met iedereen die je lief hebt!
Gelukkig nieuwjaar en feest alsof het de laatste dag van het jaar is ;)





30.12.13

Picture my life | December *four

Wat een volle week zo met de kerstdagen achter de rug en morgen is het alweer oudejaarsdag!
Tijd vliegt voorbij en hoewel ik dit blog nog niet zo heel lang heb vind ik het toch snel gaan ook gewoon omdat de dagen voorbij vliegen. Dit was dan ook de laatste week van 2013. Heel raar maar laat 2014 maar komen!

Onderweg naar de kapper op dinsdag morgen, mn lange haren wapperden wel lekker met de storm wind..
Ik begon de week dus met de kapper! Ik wou graag voor kerst mijn haar er wat gezonder uit laten zien en dus liet ik er zo'n 20 cm van afknippen, eerst was ik er heel blij mee maar nu heb ik er stiekem een beetje spijt van en mis ik mijn giga lange haartjes wel.

Sinds kort drink ik steeds meer koffie! Niet echt heel goed maar ik houd me dan ook expres in om niet te veel per week te drinken. Hier heb ik dan wel een café late in mijn super leuke cappuccino kopje van het servies van de action. Ik vind dit servies zo gaaf dat ik dit later ook in mijn eigen huisje wil!

Eerste kerstdag en dit was mijn makeup look, do you like?

Tweede kerstdag gingen we uit samen met wat vrienden mijn vriend, mijn broer en schoonzusje.

Op zaterdag had ik zoals jullie hier kunnen lezen een verlovingsfeest van mijn opa en oma. Even leuk de kaarsjes op de foto gezet! Het was heel gezellig!



29.12.13

Persoonlijk - What's going on?



De kerstdagen zijn voorbij en oud en nieuw staat voor de deur.
Mijn dagen waren leuk, hectisch en vol met eten.

Kerstdagen
Eerste kerstdag begonnen we met een stevig ontbijt bij mij thuis.Moeders had alles klaar gezet en het was heerlijk en gezellig omdat dit het enigste moment was dat ik samen met mijn moeder deze kerstdagen.
Eerste kerstdag lekker gegeten bij mijn vriend zijn ouders thuis samen met zijn beide opa's en oma's, zijn vader, moeder, broer en zijn vriendin.
We begonnen met soep, kip of vis, kip natuurlijk. Als hoofdgerecht hadden we hert en wild zwijn, met koude witlof salade en witlof schotel, ook boontjes, aardappel kroketjes, aardappel bolletjes en patat, rollade en meloen met ham. Als toetje ook nog viennetta met verse slagroom en zelfgemaakte advocaat van oma. Super lekker en heel veel in ieder geval!
Tweede kerstdag hebben mijn vriend, mijn broer en mijn schoonzusje bij mijn vader gegeten. Moeders was lekker een dagje naar een beauty farm om haar tweede kerstdag door te komen.
Wij hebben gegourmet met vaders en was ook best gezellig wel wat onwennig. De eerste kerstdag dat mijn ouders niet bij elkaar zijn maar het was wel leuk.

Familie
Gisteren heb ik het verlovingsfeest van mijn opa en oma gehad, alweer 50 jaar.
Nu denk je waarschijnlijk verlovingsfeest? Ehm ja, mijn opa vind dus de verloving erg belangrijk, belangrijker dan de trouwdag haha. Was erg gezellig en de hele familie bij elkaar. Rond 3 uur vertrokken we naar het planetron bij ons in de buurt om een film te kijken. Daarna zijn mijn broer en ik naar (mijn oude werk) het restaurant geracet om de tapas op te halen. Dus hebben we eerst lekker tapas gegeten waarna het buffet gebracht werd. Heerlijk gegeten en leuke tijd gehad.

Gezondheid
 Nu mijn beugel er uit is geniet ik er erg van, ik had alleen gehoopt dat mensen die ik ken en dichtbij mij staan het wat meer opviel. Blijkbaar hebben mensen er nooit echt opgelet toen ik een beugel had en dat stelt mij best gerust want ik voelde mij zo onzeker met de beugel in.
Verder ga ik al een tijdje naar voetreflex en dat bevalt mij prima. Want het helpt met alles. Ik voel mij ook steeds beter!

Overig
Ik ben blij als oud en nieuw voorbij is. Veel eten en alcohol word me toch wel veel en zeker met oud en nieuw als ik pas 6 á 7 uur in de ochtend op bed lig, ben ik blij als het voorbij is.
Vanavond ga ik er dan ook weer tegen aan en gaan we uit, gelukkig is deze club op zondag tot 11 uur open normaal (deze club is ook in werkweken op zondag zeer populair maar omdat het zondag is en mensen op maandag moeten werken is deze om 7 uur open en sluit om 11 uur) maar vandaag tot 12 uur omdat het de laatste zondag van het jaar is. Ik heb er wel zin in!

Wat gaan jullie deze laatste dagen doen?