28.12.13

Acrylic Nails - December New Years Fun

Het is weer zover! De nagels van mijn schoonzusje gedaan! Deze keer een oud en nieuw look. Niks bijzonders gewoon een leuke glitter french met overloop naar de nagel.                                              

                                                
We begonnen met de nagel klaar te maken zoals altijd door de nagel riemen terug te duwen en zo nodig wat te verwijderen. Daarna heb ik de nagel licht gevijld en verder voorbereid met nail cleanser, nail dehydrator en een primer. Tot slot heb ik de nagel sjablonen vast geplakt en begonnen met de acryl basis. Op de foto zie je dat de basis er op zit met sjabloon.


Na het verwijderen van de sjabloon krijg je dit. Verschrikkelijke nagel form dus. Deze heb ik vierkant gevijld en de acryl ook dunner gevijld anders krijg je aan het eind een dikke nagel en dat is niet mooi en handig (met euro centen oppakken ofzo).

Hierna voeg je de spikkel sparkle toe! Ook een extra laagje doorzichtige acryl zodat je het nagel oppervlak nog kan vijlen om het glad te maken en zonder dat je de glitters weg vijlt.
Dan krijg je dit, gevijlde vage nagel bedden, dit is zo opgelost en het leukste van allemaal! Een goede topcoat er over heen en dan zijn de glitters mooi zichtbaar!

Zie hier het eind resultaat!
Wat vinden jullie van deze creatie?












27.12.13

Everything - Get to know me #2

Wat is er nog meer over mij te vertellen?

Voor opfrissing, ik ben dus Talita, 18 jarige, wonend in the middle of no where. 

Roots
Ik ben geboren in Utrecht, Harmelen. Mijn hele familie komt in principe uit de provincie Utrecht en is het dus voor ons ver rijden met verjaardagen. Mijn opa & oma zijn dan wel onze kant op verhuisd en hebben hun eigen huis gebouwd in de afgelopen jaren en zitten nu lekker dichtbij.
Altijd als ik weer bij familie kom of ik ga op mij zelf wonen voor een paar weken vanwege stage, voel ik mij toch wel thuis. Mijn oom & tante's van mijn moeders familie wonen dan ook best groot en vrij.
Dus het is niet zo dat ik echt een stads gevoel er van krijg en er claustrofobisch van word.
Toch is er no place like home en ik zou dan ook niet willen verhuizen, alhoewel de uitgaansmogelijkheden dan wel wat dichter bij zou zijn (ik zou een anderhalf uur moeten fietsen voor een discotheek).
Maar met alle vrijheid die wij hebben zoals mijn eigen paarden thuis hebben staan is erg fijn!

Huidige opleiding
Ik ga dus naar school in Zwolle op het Deltion College, de opleiding mode leek mij dan ook geweldig een paar jaar geleden.. Nu niet meer dus. De opleiding is saai en ik zie er geen toekomst in. Oftewel deze opleiding is niks meer voor mij.
Dus dan moet je een vervolg opleiding gaan kiezen. Wat vind ik leuk, waar kun je banen in vinden?

Vervolg opleiding?
Mijn moeder zit nu al weer een aantal jaar op school. Heeft HBO gedaan, haar master gehaald en is nu de Universiteit aan het afronden. Mijn mama is in ieder geval een groot voorbeeld. Maar blijkbaar ook in studie keuze. Zij heeft in Zwolle haar HBO gedaan op het Windesheim. De opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Als je een jaar geleden aan mij vroeg, wat wil je na deze mode opleiding gaan doen had ik nooit van mijn leven SPH gezegd. Drie keer raden voor welke opleiding ik mij ingeschreven heb... (en ook geen enkel andere soort opleiding). Juist, SPH. Ik heb er dan ook echt suuuper veel zin in. Echt waar, ik kan niet wachten tot ik van deze huidige opleiding af ben en ik kan gaan starten aan mijn nieuwe opleiding!

Examens
Maar het is nog niet zo ver! Eerst alle examens maar eens halen. Ik ben nu dan ook nog bezig met stage, na deze vakantie moet ik nog één week en dan is dat ook weer voorbij. Ondertussen moet ik nog een Nederlands staats examen maken op 9 januari, dus tijdens stage. Dan heb ik weer een week vrij (heel vervelend) maar in die week nog weer een staats examen rekenen op 16 januari. Het stomme is is dat dit om half 6 begint en eindigt om 7 uur, in de avond dus he! Heel jammer en zeker na een dag stage in Amersfoort. Ben ik dus helemaal laat thuis!

Conclusie
Al met al heb ik er geen spijt van dat ik deze mode opleiding gekozen heb. Ik heb er wel veel van geleerd maar het is voor mij toch meer als een hobby en tja gezeur met school dat ze geen afspraken nakomen of iets dergelijks, heb je toch op elke school. Dus mijn opleiding medewerker styling is wel aan te raden, maar je moet er zeer zeker van zijn dat je graag door wilt zetten anders is het toch wel zonde.

Zo! Nu kennen jullie mij weer een stukje beter!

Wat voor opleiding doe je nu? Of wat wil je graag gaan doen?





25.12.13

New in/ Merry Christmas!

Allereerst: Super fijne kerstdagen toe gewenst aan jullie allemaal! 
I've got some new stuff, I've got some new stuff!
Lekker wezen winkelen bij de op=op, de action en ik ontving mijn pakketje van de makeupspot, ge-wel-dig-e webshop btw!
Super producten en goede merken.


Als eerste mijn sleek i-divine natural palet. Geweldig mooie kleuren en mooie mat zwarte verpakking. Van dit palet komt nog een review post. Dit palet koste 9,25


Hier drie nagellakjes, bovenste is overduidelijk van de H&M, erg mooie kleur, lekker fris.
De onderste twee heb ik bij de op=op vandaan, dit merk heet W7, de meeste kennen dit merkje ook wel en is een fijne glitter lak, twee laagjes en het dekt compleet! De blauwe lak van de H&M koste 2,- de twee lakjes W7 kosten samen 5,-

Dan heb ik ook een make-up brush set van Sleek besteld, zeeeeeer fijne kwaliteit en super zachte kwasten in een handige bag. Hierover ook meer in een review post samen met het palet. Dit palet koste 15,99



Dan nog weer drie nagellakjes, deze zijn alle drie van de action. Eh ja, echt waar! Deze Rimmel en Maybelline waren in de aanbieding naast wat lippenstiften en natuurlijk andere lakjes. De fel roze heb ik uit Drachten (mijn ortho zit daar) en ik vernam dat dit niet bij andere action's te koop was maar ze waren dus ook te koop in Meppel! Deze lakjes kosten 2,30



Hebben jullie nog leuke spulletjes ingeslagen de afgelopen tijd?

24.12.13

What to Wear - Christmas time

Deze december maand meerdere what to wear posts en deze keer gaat het over wat je kunt dragen bij gezellige kerstavonden.
Dus hier drie toffe setjes die je op weg helpen als je nog niet weet wat je aanmoet deze kerstdagen.

Chic & Sofisticated. As it says, een geweldige outfit voor de luxe en mode bewuste ladies onder ons.

Glitter & Glam! Rustige en vrouwelijke kleuren met glitter en glamour dat in elk item terug komt, iets voor jou misschien?

Voor de durf-als onder ons! De felle kleuren springen er uit, net als jij als je op komt dagen met deze gave combi van glitter en smoking hot red!

Weten jullie al wat jullie aan doen bij de gezellige kerstdagen?





23.12.13

9GAG Fav's - December #2

Het is weer tijd voor een 9GAG post!
Weer een paar leuke favorieten van deze week!

o1. 1st world problems, ik ken het ook :')

o2. Hey! Hey, you!, Yeah you! hihi zo leuk! middelvingertje.
 o3. Knapste baby ooit dus! Hoe lief ook!
o4. Yeaah.. kan het nog duidelijker haha. Komt mij zo bekend voor, gaat geen jaar voorbij dat de katten de ballen niet 'vermoorden'.
 o5. Hehe, lijkt mij wel(behalve dat knappe uiterlijk dan). Ik word bouncy, stuiter, boing boing van chocolade dus..
Hebben jullie ook een aantal favorieten van 9GAG?


22.12.13

Persoonlijk - Picture my life


Picture my life!
Wekelijkse foto serie van mijn lange dagen.
De dagen van:



Koffie op dinsdag avond, niet een heel goed idee geweest trouwens, heb de hele avond lopen stuiteren en mijn lippenstift die afgeeft ^^).


Saaie lange reizen in de trein, zonder iets te doen. Ik kwam er dus op m'n laatste stage dag van het jaar achter dat ik films of series kan kijken op mijn iPhone.. Ja lekker laat..


Beugelloze foto, en ook make-up loos. Maar man, wat ben ik blij dat ik een (deel) van mijn beugel kwijt ben.


Mooie chunks gekregen van moeders, niet de echte maar ze passen wel.. (De roos had ik al).

Dat de kerstboom eindelijk sinds zaterdag(21-12) staat!



De biljarttafel eindelijk uit de woonkamer is en een plekje bij de kringloopwinkel heeft gevonden.


En nu de houtkachel eindelijk gezellig is ook al staat deze bijna het hele jaar rond aan. (Aangesloten op de cv-ketel, wel zo handig).

Hebben jullie een beetje fijne week gehad?