14.12.13

Beauty - Essence Superfine

Oh my, spannend! M'n eerste beauty review!
Zoals ik al wel heb laten weten ben ik een giga lover van budget shoppen, ook al probeer ik de laatste twee maanden ook wat betere spulletjes aan te schaffen, als ik een goed product tegen kom die lekker cheap is, hé! why not?

Deze keer ga ik het hebben over de Essence Superfine eyeliner pen.
Ik hou van eyeliners, ik gebruik al een hele tijd gelliner , en aangezien ik mijn eyeliner potje kwijt ben werd het misschien toch wel tijd voor iets anders.
Deze pen heeft een 'viltstift' puntje wat iedereen wel kent. Ze hebben drie varianten van deze pen.
Een superfine zoals deze, een dikkere stift punt en ééntje met allebei de diktes aan één kant! Super handig natuurlijk maar aangezien ik met mijn gelliner een zeer dun kwastje gebruik en niet erg handig met de dikkere om kan gaan, is deze perfect voor mij.


























Deze eyeliner blijft goed zitten en, persoonlijk, is deze echt fijn met de omgang.


























De ene keer kun je een super dun lijntje trekken en als je voor een heftigere look wil gaan trek je er gewoon nog een lijntje erbij.

Over welk product willen jullie graag nog meer weten?



13.12.13

9GAG fav's - December #1

Ehm tja, ik ben dus gewoon een beetje verslaafd aan 9GAG. Wie niet, right?
Daarom elke twee weken een post met mijn top 5 aan favoriete picture's.

o1. Cuteness overload hoort er ook bij! Super lief toch?
o2. Dit maakt me zooo aan het lachen! Het is zo leuk!
o3. Ja, als je dus heel erg pissed op iemand bent!                                        
o4. Toch wel even een goede opkikker als je je down voelt, hihi.
o5. Hahahaha, wel heel typisch niet?




Everything - Get to know me #1

Well hello there!

Mijn idea van een random post met foto's van nu en vroeger maar ook mijn mening en interesses, zodat jullie mij kunnen leren kennen!
Deze post zal over de basics gaan, wie ik ben en wat ik graag of juist niet graag doe. Schamende foto's van vroeger en van mijn lieve diertjes thuis!

Ik ben dus Talita een 18 jarig dom blondje met bruin haar. Wonend in the middle of nowhere. Waardoor ik wel alle ruimte heb voor mijn twee pony's. Jammer genoeg ook voor onze irritante kippen, de vissen waar je toch nooit wat van hoort, onze zes(!) katten en onze hond die alleen is achtergebleven is nadat ons oudje is overleden.
Verder woon samen met mijn broer van 21, mijn mam en mijn vriend.

Lets begin with my horsies ! Een bijna 5 jarige hengst met het ras Haflinger genaamd Rowan, mak lam en lief maar op z'n tijd koppig. Hier als 3 jarige voor een buiten rit.

Dan nog mijn kleine Houdini, die deuren kan openen en graag de hondenbrokken opvreet, of als hij de kans krijgt stal binnen sluipen en de biks bak vind..
Oftewel: Iwan een oudje van rond de 19 jaar die altijd ontsnapt uit het land en soms het bloed onder m'n nagels vandaan haalt, maar waar ik vooral veel van geleerd heb.

Dan de doggies! Naja 1 levende, we beginnen met mijn oude maatje die zich tot het laatste moment sterk heeft gehouden. Caddy, een mixje van labrador en rottweiler. Ondertussen alweer een paar maandjes niet meer onder ons. Hij is 15 jaar geworden, zijn laatste twee dagen was er niet veel meer van hem over, heeft de laatste twee jaren onder de kanker gezeten en we dachten dat hij eerder heen zou gaan. Hier nog wel even fotootje van de oude man met een van onze katten.
Last but not least. De domme doos en verjaardagscadeau voor mijn mama. Fayne is haar officieele stamboek naam maar roepnaam is Fay, toch wel makkelijker. Ook al roep ik vaak Faytje is het een kalf van een hond en dan nog de kleinste en jongste van het nest. (ik ben 1.78 en ze komt bij m'n heupen uit!).
het vrouwtje die eigenlijk nooit luistert en het liefst het eten van je bord af eet. Eentje die wel erg vaak het bloed onder mijn nagels vandaan haalt, vaker dan mijn Houdini.

Next time more! 
Wat willen jullie in ieder geval nog meer van mij weten?






12.12.13

Start over!

Helloo my readers,

Een totale omgooi, naar het Nederlands! Alle post verwijderd en toch maar even in het Nederlands beginnen. Engels een breder bereik, maar dit is toch makkelijker. +
A NEW NAME!

Enough said, mijn blog gaat over mode & beauty.
Ik zal het gaan hebben over mijn acryl nagels, eens in de drie weken een nieuw design, simpel of juist niet en elke week nagellak reviews. Want ja, ook ik, ben zeer groot nagellak verslaafde.
Mode, yeah well, i love it! Ik doe momenteel een mode opleiding en het is dan ook 1 van mijn hobby's naast de paardjes.
Yeah you read that well, paardjes zijn ook een deel van mijn leven.
But back to fasion, ik zal regelmatig OOTD plaatsen en de metamorfose van de logeerkamer naar mijn inloopkast. Momenteel heet het gewoon mijn kledingkamer vanwege dat het een lang lopend traject is. hehe.
Natuurlijk ook dingetjes die ik koop, ik ben een zeer verslaafd aan winkelen en vooral budget shoppen aka Primark, Action etc, zullen hier geshowd worden alsof jullie het heel interessant zullen vinden!
Beauty is ook iets waar ik de laatste tijd erg geïnteresseerd in ben. Hier komen ook reviews van en misschien her en der een tutorial.

Wanna know more? Blijf mij volgen en have a great time!


XOXO babysaurus fasion