25.1.14

Een kletspraatje a.k.a. What's Up?



Ja ik vond het wel weer tijd voor een kletspraatje!
Ik heb namelijk best veel gedaan deze week en ben nu dan ook kapot maar toch ga ik even een post schrijven.

Mijn week begon op maandag met een eerste lesdag na ongeveer zeven maanden.
Echt waar en believe it or not maar ik was zó gespannen!
Het was uit eindelijk een gezellige dag en begon al met een indruk dat school een makkie word deze laatste paar maanden.

Op dinsdag was het weer vroeg opstaan want ik moet elke dag om zeven uur weg, zes uur op staan, de paarden voeren, eten, dan klaarmaken voor school en een nog geen minuut lopen naar de bushalte. Héél vervelend!
Ondertussen was ik ook aan het stressen vanwege mijn laptop omdat deze mij toch steeds meer verlaat. Mijn laptop word namelijk héél maar dan ook héél erg heet en crasht best vaak. Nu snap je vast, met mijn examens over acht weken, dat ik flink aan het stressen was hoe ik dat moest oplossen. Want naast dat hij heet word en crasht heb ik geen Word en Adobe programma's terwijl ik elke dag les in Photoshop of Illustrator heb.

Woensdag was gewoon weer een saaie schooldag. Iedereen had denk ik het gevoel alsof we weer weken op school zaten. Wel is er een probleem met landelijke examens. Met het MBO heb je NL en Rekenen een examen in F2 (voor niveau 3) en in F3 (voor niveau 4). Ik heb de eerste twee jaar net als de rest van de klas niveau 3 gedaan en het laatste jaar doe je dan niveau 4 in één jaar. Maar nu kregen de meeste leerlingen wel meer dan drie brieven over wanneer we een examen hadden. Sommigen hadden dan elke keer een andere datum en anderen kregen dubbele brieven en weer anderen kregen juist niks. Drama drama!

Donderdag is mijn laatste schooldag van de week want ik ben elke vrijdag vrij, ook héél vervelend.
Gewoon een rustige school dag en weer drama over examens natuurlijk.
Ook ging bij mij een lampje branden want we herhalen en herhalen en herhalen alleen maar alles, er zijn twee lessen waarbij ik echt iets moet inleveren.. Engels, Nederlands, Duits is er voor Jan Lul net als met rekenen..
Ook Photoshop en Illustrator tellen niet mee. Serieus? Wat doe ik dan nog op school? Pff, kan niet wachtent tot ik SPH mag gaan doen.

Gister, vrijdag dus, heb ik nogal een lange dag gehad. Uitslapen? Nee hoor. Mijn mam en ik moesten om acht uur in Drachten staan. Of te wel ongeveer een uur rijden vanaf ons huis.
Lekker naar de tandarts.. Blegh. Wel goed nieuws is dat mijn beugel er dus volgende maand uit mag, de onderkant dan :). Minder goed nieuws is dat mam gaatjes heeft en dus als de dood voor de tandarts is. Arme moeders.
Daarna weer naar huis, een prive dingetje meegemaakt en mams ging boodschappen doen en ik even lekker niksen. ( Mijn vriend had mij namelijk heeeeerlijk wakker gehouden omdat hij zich niet 100% voelt. Hele nacht is hij uit bed, in bed, uit bed, in bed enzovoort. Naar beneden en weer naar boven. De arme jongen had zoveel hoofdpijn dat hij niet kon slapen. Helaas een extra nadeel dat ik dus kapot was toen mijn mam me om half zeven riep.. Hij sliep wel eindelijk.
Maar goed, back to the story. )
Mams en ik gingen daarna door naar de stad, aantal dingen halen én opzoek naar een laptop voor mij!
Gewoon even kijken. Niks bijzonders helaas. Een Acer en een onbekend merk dat wel erg goed schijnt te zijn.. Allebei rond de 3,5 kilo! Ik moet gewoon een laptop hebben die aan mijn eisen van school voldoet en mijn nummer één punt is dat de laptop niet te zwaar is. Ik ga echt niet met een laptop tas rond zeulen, ben niet gek...
Na veel overleg en een lang verhaal, dat ik naast dit verhaal, jullie bespaar is er uit gekomen dat ik uiteindelijk toch een MacBook krijg.
Mijn neef gebeld, hij is eigenaar van MacHelpdesk, en gevraag of hij één aan wou schaffen en zondag met mijn broers en oma's verjaardag mee wou nemen + alle Adobe dingen die ik nodig ben (die kan ik dan gratis krijgen).
Dus nu krijg ik een laptop te leen voor twee weken en gaan we zondag kijken naar optie's voor een goede nieuwe.
(Een MacBook kan ik op een andere manier goedkoper krijgen, studenten site etc.)

Dus ja nu zijn we aangekomen op zaterdag en ga ik aan de slag met taarten voor morgen..
Mijn mam haar nagels moeten nieuw acryl hebben en ik moet een aantal posts gaan schrijven.
Druk druk druk.

Erg lang verhaal, maar ik vond het wel interessant genoeg, haha!

Hebben jullie ook veel drukke dagen gehad?


24.1.14

NO POST?!

Geen post vandaag? Nee, helaas.
Gister was mijn oma jarig en ben ik dus gelijk uit school rond vijf uur daar heen gegaan. Het was niet de bedoeling dat we mee uit eten zouden gaan maar het is toch gebeurt en waren we pas half tien thuis.
Het is me uit de vingers geglipt! Heel stom.
Vandaag ben ik natuurlijk vrij en ga ik dit weekend een aantal posts vooruit schrijven en een aantal reserve zodat dit niet meer gebeurt!
Vanwege het ongemak hier een aardappel! ;)


Nog wel even een vraagje, wat voor een nieuw soort posts zouden jullie willen zien op mijn blog?




23.1.14

The Body Shop Douchgel met de geur Cranberry Joy

Vandaag een lekkere review van The Body Shop een douchegel in de geur Cranberry Joy.
Ik wist niet zeker of ik deze wou reviewen omdat het wat vroeg (of later) in het jaar is en omdat deze waarschijnlijk niet zo snel ergens verkrijgbaar zal zijn. Ook twijfelde ik omdat het een douche gel is.
Toch wil ik jullie een klein beetje vertellen over mijn mening van deze douche gel omdat ik er erg fan van ben en in mijn routine zit van het douchen.

22.1.14

9GAG Fav's

Vandaag heb ik weer een 9GAG favorieten post. Is al weer een tijdje geleden maar omdat ik graag meer beauty dan persoonlijke dingen wou op dit blog doe ik dit niet meer wekelijks.
Dus hierbij een nieuwe post met mijn lievelingen van het moment en het zijn een aantal super leuke!

21.1.14

Rimmel London lasting finish pro Cherry Fashion

Een review van Rimmel London, lasting finish pro in de kleur Cherry Fashion.
Nagellak die een felle kleur hebben houd ik wel van. Op zijn tijd dan, ik houd heel erg van pastel en classic kleurtjes. Maar deze keer had ik zin in een fel en opvallend lakje!

20.1.14

Picture my life | Janurari *three

Het is alweeeer tijd voor een Picture my Life. Wat gaat de week snel. Dat betekent ook dat ik weer op school zit! Het was een korte maar toch een lange week. Waar ik niet veel in gedaan heb maar toch ook weer genoeg, lekker vaag he?

19.1.14

What's up?

Olaa!
Ik dacht dat het wel weer tijd was voor een kletspraatje.
Ookal heb ik een keer met een recente post een praatje gemaakt. Ik heb wel meer te vertellen!