28.12.13

Acrylic Nails - December New Years Fun

Het is weer zover! De nagels van mijn schoonzusje gedaan! Deze keer een oud en nieuw look. Niks bijzonders gewoon een leuke glitter french met overloop naar de nagel.                                              

                                                
We begonnen met de nagel klaar te maken zoals altijd door de nagel riemen terug te duwen en zo nodig wat te verwijderen. Daarna heb ik de nagel licht gevijld en verder voorbereid met nail cleanser, nail dehydrator en een primer. Tot slot heb ik de nagel sjablonen vast geplakt en begonnen met de acryl basis. Op de foto zie je dat de basis er op zit met sjabloon.


Na het verwijderen van de sjabloon krijg je dit. Verschrikkelijke nagel form dus. Deze heb ik vierkant gevijld en de acryl ook dunner gevijld anders krijg je aan het eind een dikke nagel en dat is niet mooi en handig (met euro centen oppakken ofzo).

Hierna voeg je de spikkel sparkle toe! Ook een extra laagje doorzichtige acryl zodat je het nagel oppervlak nog kan vijlen om het glad te maken en zonder dat je de glitters weg vijlt.
Dan krijg je dit, gevijlde vage nagel bedden, dit is zo opgelost en het leukste van allemaal! Een goede topcoat er over heen en dan zijn de glitters mooi zichtbaar!

Zie hier het eind resultaat!
Wat vinden jullie van deze creatie?












1 comment: